Lite smått o gott av veckan som gått...

I onsdags tänkte vi utnyttja vår vinst från sist quiz på Lyckorna Golfklubb.
Vi tävlade med Lag Teeser som bestod av Rober, Ann-Kristin, Andreas och mig. Vi gjorde en skräll sist och tog hem hela skiten. Vinsten bestod av varsin gormet hamburgetallrik inkl dryck. Så det var den som var planerad att utnyttja. Tyvärr blev det lite ändring, för quizen var inställd och köket stängde kl 17. Fiasko!

Men vi bröt inte ihop för det. Vi ändrade bara vårt planerande lite. Anki och Lilleman, som deras "nick-names" är, skulle komma med bussen runt 17.30. Så vi valde att ta oss till Turisthotellet istället. Så där samlades vi upp och eftersom solen tittade fram var det uteserveringen som gällde. Turisthotellet är ju väldigt känt för sitt innehav av olika sorters öl. Så det slank ner en och annan ovanlig öl samt god och vällagad mat till det. Även en minigolf runda blev det med en totalseger av Lilleman. När kvällen började nalkas och vi kände oss nöjda och belåtna, gick vi ner till bussstationen. Där tog vi varisn buss hem. En för de som skulle till Uddevalla och en för oss som skulle till Lyckorna. Resultatet för kvällen var fem (5) solar!!!!!Har även denna veckan träffat hela mammaligan!
Det var inte igår...
Men nu lyckades vi äntligen få till det. Allihopa kunde och det är verkligen ovanligt. Vi träffades hemma hos mig och Leon, för några hade inte varit här. Först kom lilla Elvis m mamma Becca. Sedan kom även Minna m mamma Mari. Näst på tur efter det var Casper och mamma Ellinor. De som kom sist var systraran Helgesson med sina busfrön, alltså Emelie m Jolina och Karolin m Villson. De var tätt följda av Linn och mamma Mikaela.
Så var alla på plats!
Det var tur att vi kunde vara ute lite, för solen visade upp sig och värmen steg som bara den. Full lek på gården och barn och vuxna hej vilt. Sedan började det komma några regndroppar och då flyttade vi in. Sju barn och sju vuxna... Så många har vi nog inte varit i lägenheten ännu, men det gick helt ok. Jag serverade korv m bröd till barnen och lite hemmagjord potatissallad till mammorna. Ja, det var väldigt roligt att se alla barnen. Man har ju liksom följs åt sedan de var nyfödda till nu. Vad stora de har blivit! Små människor liksom...hihi.

Idag, fredag har det varit regn och rusk ute. Robert jobbade sin sista dag i Stenungsund. Nu gäller bara inväntan tills hans jobb i Kungälv. Leon ska skolas in på dagis om två veckor... spännande saker på gång. Men som sagt idag var det Mr Regn som hägrade, så jag och Leon hoppade in i bilen och tog en sväng till IKEA. Alltid ett bra tidsfördriv. Dyrt med bra...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0