SMS-inlägg

mms_img42218 (MMS)


Beach 2011...

Idag är det dags att sträcka ut och kämpa.

På tisdagar har vi något på jobbet som kallas cirkelträning. Det är några tjejer här som dragit igång träning varje tisdag i vår träningssal. Vi har olika stationer som vi utför olika tränings- och styrkeformer. Cykling, armhävningar, sittsups, rodd mm. Det är väldigt varierande och en bra flexibel träning. Ska verkligen försöka vara med de gånger jag kan. Är väldigt bekvämt att bara gå in igenom nästa dörr, så är träningshallen där. Vi har ju också förmånen att träna på arbetstid. En timmes fysträning har vi rätt att ta ut betalt. Inte fel.

Har även varit en torsdag och tränat i Ljungskile.
Det är Ljungskile gymnastikförening som har något som de döpt till stationsträning. Även där är det olika styrkeövningar vid olika stationer samt även lite friskis o svettis. Det känns verkligen som jag kanske kan börja träna lite mer regelbundet. Två gånger i veckan är lagom. Man ska inte överanstränga sig ;)

Ja, beach 2011, here I come!!!


Resultatet

mms_img42367 (MMS)

Resultatet


Bakar på vår lediga torsdag

mms_img30648 (MMS)

Bakar på vår lediga torsdag


Jag kommer älska torsdagar...

Nu har jag äntligen bestämt mig.... och längtar som bara den :)

Jag ska ta ut föräldrarledigt en dag i veckan.
Vara ledig varje torsdag!
Vara hemma och leka med Leon, göra utflykter eller kanske inte göra någonting alls.
Det ska bli så skönt. Framtiden är väl inte helt klar att planera, men man får ta en dag i taget.
Livet kommer aldrig tillbaka. Man ska passa på att njuta nu, medans man lever :)

Det kommer säkert bli lite tufft ekonomiskt, men just nu känns det som jag inte bryr mig.
Leon och Robert kommer alltid gå före alla pengar i världen. Och man är ju inte helt utan pengar...
Ibland får man försöka se lite mer än bara saker. Upplevelser, minnen och avkoppling kommer man långt på.

Man får ju en dag till i veckan för att ladda upp sig de dagar som man jobbar. Tror och hoppas man är mer effektiv då de dagar som man arbetar om man känner sig mer utvilad.

Det känns verkligen bra och jag känner mig nöjd med vårt beslut.
Längtar redan till varje torsdag....hihi.Regnet det bara öser ner...Nu börjar det.... regnet och rusket :(

De flesta känner att det är gott att det kommer för då närmar sig våren. Och visst har man fått en del vårkänslor. Fåglar som kvittrar och gräs som börjar skymta fram under snön. När solen är framme värmer den och solglasögonen åker på. Vår på gång :)

Ja, det är allt mysigt och våren är allt underbart. Men innan den visar sig på riktigt så kan det bli ett bakslag. Det är ju faktiskt bara början av februari. Även de som göms i tö, kommer fram i snö... och då syftar jag på alla de dåliga hundägarna som inte tar upp efter sina hundar. Blä, blä, blä... Skäms på er!

Såg även att våra bilar behövde en stor omgång av tvättande och vaxande och ompyssling. Som tur är har jag en man som gärna gör detta. Och det stämmer, för då blir det rätt gjort enligt han. Inte mig emot... :)

Men jag som aldrig är negativ, längtar också lite efter våren när jag går i regnet ner till den smutsiga bilen och försöker hoppa över de hundbajsar jag ser... härligt med våren!!!


RSS 2.0