En guide till er från oss...

KVINNANS SPRÅK!
(en liten guide till er män...)- "OKEJ"

Detta är ett ord hon använder för att få slut på ett gräl, när hon känner att hon har rätt och att det är hög tid för honom att hålla käften! Använd aldrig ordet "okej" för att beskriva hur en kvinna ser ut. Det är ett säkert sätt att starta ett gräl.

-"FEM MINUTER"

Detta betyder i själva verket ca en halvtimme. Det kan jämföras med de fem minuterna som fotbollsmatchen kommer att hålla på innan han går ut med soporna.

-"INGENTING"

Detta betyder att det faktiskt är "något" och han bör definitivt vara på sin vakt. "Ingenting" används vanligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit honom. "Ingenting" kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer att vara i "fem minuter" och som kommer att sluta med ordet "okej".

-"GÖR SOM DU VILL" - med höjda ögonbryn

Detta är en utmaning till honom. En utmaning som kommer att sluta med att hon blir förbannad över "ingenting" och sista ordet kommer förmodlingen bli...

-"OKEJ; GÖR SOM DU VILL" - med vanliga ögonbryn

Med detta menar kvinnan: "Gör vad fan du vill, jag bryr mig inte längre". Han kommer få ett "gör som du vill" (med höjda ögonbryn) inom några få minuter följt av "ingenting" och "okej", och hon kommer att prata med honom först om "fem minuter" när hon lugnat ner sig lite.

-"DJUP SUCK"

Detta är egentligen inte ett ord, utan ett icke-verbalt meddelande som oftast blir missförstått av män. En "djup suck" betyder för det mesta att hon för ögonblicket tycker att han är en idiot, och frågar sig själv varför hon kastar bort sin dyrbara tid på att diskutera "ingenting" med honom.

-"LÄTT SUCK"

Än en gång inte ett ord, men en signal som alla män kan dra nytta av att känna till. "Lätta suckar" betyder att hon är nöjd och vid gott humör. Det bästa han kan göra nu för att hon ska förbli i detta tillstånd, är att varken andas eller röra sig överhuvudtaget.

-"DET ÄR OKEJ"

Detta är ett av de giftigaste och farligaste uttryckens som kvinnan använder. "Det är okej" betyder att hon har tänkt över grundligt på vilket sätt hon skall straffa honom för något han gjort, eller inte gjort henne. "Det är okej" används ofta tillsammans med ordet "okej" och i förbindelse med "gör som du vill" (med höjda ögonbryn). Tolkning: inom en snar framtid kan han förvänta sig stora problem.

-"TACK SKALL DU HA"

Detta är något helt annat än "tack". En kvinna säger "tack skall du ha" när hon är fly förbannad på dig. Det visar att du har behandlat henne på ett känslokallt sätt, och att hon känner sig trampad på. "Tack skall du ha" kommer att följas upp med en "djup suck". Var försiktig med att fråga var som är fel efter en "djup suck" eftersom hon bara kommer att svara "ingenting"Kommentarer
Postat av: Annelie

Hehehe!

2010-10-13 @ 14:42:08
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: malin

Hahaha!!!

2010-10-13 @ 14:44:14
URL: http://mallanp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0